Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sejur Paste 2011/ Hotel Ralitsa 3*. UAI, Albena
90 €
Brand
Hotel 3*/UAI/3 zile/Paste/ Bulgaria
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Localizare: Hotelul se afla la 1000 metri distanta fata de plaja.

Tip masa: ULTRA ALL INCLUSIVE

Facilitati: piscina, piscina interioara, piscina pentru copii, shuttle bus pana la plaja, restaurant, restaurant a-la-carte, lobby bar, bar la piscina, snack bar, lift, parcare, loc de joaca pentru copii, program de animatie, magazin, tenis de masa, darts. Facilitati SPA:12 cabinete, fitness, sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, electroterapie, fango, hidromasaj. Camerele sunt dotate cu AC, balcon, baie cu dus, televizor, telefon.

Corpul K este o cladire secundara, aflata langa corpul principal. Oaspetii cazati aici beneficiaza de toate facilitatile (restaurant, piscina, sezlonguri, animatie etc.) ale Hotelului Ralitsa Superior 4*. Clasificarea agentiei pentru Ralitsa Superior - corp K este de 3*+.

•Un copil intre 0 – 12 ani neimpliniti, cazat in pat suplimentar in camera cu 2 adulti beneficiaza de cazare si mese gratuite.
•Unu adult cazat in camera cu un copil (2 – 12 ani neimpliniti), copilul plateste 50% din tariful unui adult.
•Doi copii (2 – 12 ani neimpliniti), cazati in camera cu un adult -    primul copil plateste 50% din tariful unui adult, iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate.

•Doi copii (2 – 12 ani neimpliniti) si doi adulti cazati intr-o singura camera – ambii copii beneficiaza de gratuitate. Numai unele hoteluri din Albena pot caza 2 adulti si 2 copii intr-o singura camera. Recomandam cazarea in camera DBL a maxim 2 adulti + 1 copil sau a 3 adulti. Nu se accepta plangeri ulterioare privind comfortul si spatiul.
•Al treilea adult in pat suplimentar in camera dubla, beneficiaza de 20% reducere
•Exista posibilitatea de a petrece noaptea de Inviere la:Catedrala Adormirea Maicii Domnului (Varna) ; Biserica Sf. Nicolae (Balcik)

PENALIZARI IN CAZUL ANULARII, NEPREZENTARII LA HOTEL SAU MODIFICARII REZERVARII:

•2 nopti penalizare pentru anularile facute in perioada 01.03.2011 – 25.03.2011
•100% penalizare pentru anularile facute dupa data de 25.03.2011.

•Dupa data de 28 februarie NU se vor mai admite schimbari de nume pentru rezervarile cu EARLY BOOKING DE PASTE. Orice modificare a unei rezervari cu Early Booking atrage dupa sine anularea rezervarii si pierderea reducerii de EB. Rezervarea se poate reface in functie de disponibil.

•TOATE ANULARILE SAU MODIFICARILE UNEI REZERVARI SE VOR ANUNTA NUMAI PE ADRESA DE E-MAIL office@paradise.ro sau pe fax/ 021.410.50.62, in acest fel vom avea siguranta ca acestea vor fi operate in timp util. Se va considera anularea sau modificarea operata de catre agentie numai cand s-a primit raspuns scris din parte acestuia.
Din Gura in Gura